Nyheter

September 2021
Höstloppis. Liksom i våras en promenadloppis där de som vill delta som säljare ställer ut bord utanför sina dörrar.

Maj 2021
Promenad-loppis i området. Vi kommer fram till att vi ska testa ha en vårloppis och en höstloppis.

April 2021
Evenemanget "Plocka skräp på Långtäppan" gick av stapeln, då flera gick ut och, ja, plockade skräp.

Februari 2021
Lekplatsgrill. En rejäl eld tändes vid Långtäppans lekplats och de som ville var välkomna att dyka upp för korvgrill och pulkaåkning.

December 2020
Denna lilla hemsida skapas. Anledningen är att vi ska äga synligheten utifall någon söker på nätet, inte minst efter att vi har börjat sätta upp lite klistermärken i området. Alla som vill får gratis klistermärken att sätta på exvis ytterdörr, förråd, fönster, garage, bil, cykel, hund, hamster...

September 2020
Vi drar vårt strå till stacken under Håll Sverige Rent-dagen och fyller ett antal sopsäckar med saker som hellre ska ligga i just sopsäckar än längs vägen eller i skogen där barn leker.

April 2020
Med anledning av pandemi slutar vi med våra planerade promenader, till vilka en hel del faktiskt har dykt upp - vilket lett till en del nya möten och bekantskaper.

September 2019
Grannsamverkan startas.

(Bilderna ovan är skamlöst lånade av KBAB)


Engagera dig?

15.12.2020

Vi söker alltid med ljus och lykta efter fler som vill engagera sig och aktivera sig lite granna inom Grannsamverkan Långtäppan, inte minst som framtiden kommer ha allmän tillväxt och än bättre uppstyrning på tapeten. På andra sidan rådande pandemi har vi mycket att ta igen och här finns det all världens utrymme för medlemmar att ta initiativ,...

Klistermärken

12.12.2020

Vi har ni levererat drygt 140 st klistermärken till grannar i området. I och med corona-tider har beställning-leverans behövt skötas lite annorlunda, vilket inneburit att eldsjälar sannolikt gått ett par mil mellan alla postlådor.

En hemsida

11.12.2020

Grannsamverkan Långtäppan får en snabbt ihopaslängd hemsida (denna). Anledningarna till detta är primärt två:

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång